zakelijk

Bewust in eigen Brein levert ook maatwerktrajecten en/ of trainingen voor organisaties. Door mijn aanvullende ervaring in het bedrijfsleven als HR Adviseur en mijn werkervaring als trainer,  docent en coach in het hoger onderwijs kan mijn expertise breder worden ingezet worden. Te denken valt aan teamcoaching, maar ook aan trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap.

Voor bedrijven

Van oorsprong ben ik geschoold op het gebied van Human Resources. Jarenlang heb ik gewerkt als HR Adviseur bij diverse organisaties en mij verdiept in menselijk gedrag. Inmiddels werk ik (naast mijn eigen onderneming) ook in het hoger onderwijs en train ik (jong) professionials op het gebied van persoonlijk leiderschap. Dit doe ik zowel voor de opleiding Business Studies als voor de Midden Management Opleiding. Door mijn kennis op het gebied van human behaviour te verbinden met mijn geaccrediteerde coachopleidingen én coachervaring kan ik groei- en veranderprocessen binnen organisaties, teams en/ of individuele medewerkers begeleiden. 

Ben jij als bestuurder, leidinggevende of HR Adviseur van jouw bedrijf op zoek naar een coach die zich bewust is van de dynamiek, de hectiek en de onderlinge belangen die zowel binnen als buiten de organisatie hun invloed kennen? Ben je op zoek naar iemand die verbindend, doortastend en met aandacht groei- en veranderprocessen kan begeleiden? Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.   

Coachtrajecten en trainingen voor bedrijven worden op maat gemaakt. Neem voor vrijblijvende informatie gerust contact op.

Let's Connect