zakelijk

Bewust in eigen Brein levert ook maatwerk en trainingen voor bedrijven en scholengemeenschappen. Door mijn aanvullende ervaring in het bedrijfsleven als HR Adviseur en mijn werkervaring als studieloopbaanbegeleider voor studenten kan mijn expertise breder worden ingezet.

Voor bedrijven

Van oorsprong ben ik geschoold op het gebied van Human Resources. Jarenlang heb ik gewerkt als HR Adviseur bij diverse organisaties. Door mijn kennis op het gebied van Human Resources te verbinden met mijn geaccrediteerde coachopleiding en coachervaring kan ik groei- en veranderprocessen binnen organisaties, teams en individuele medewerkers begeleiden. 

Ben jij als bestuurder, leidinggevende of HR Adviseur van jouw bedrijf op zoek naar een coach die zich bewust is van de dynamiek, de hectiek en de onderlinge belangen die zowel binnen als buiten de organisatie hun invloed kennen? Ben je op zoek naar iemand die verbindend, doortastend en met aandacht groei- en veranderprocessen kan begeleiden? Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.   

Voor scholengemeenschappen

Het is voor studenten niet altijd eenvoudig om trouw te blijven aan zichzelf. Soms kunnen ze zelfs geen woorden geven aan hun zelfbeeld, de kwaliteiten die ze met zich meedragen of de uitdagingen waar ze mee te maken krijgen. 

Als mentor, docent of studieloopbaanbegeleider kun je van onschatbare waarde zijn voor je studenten. Niet door de student te vertellen wat hij moet doen of door vragen te stellen waar hij het antwoord niet op weet, maar juist door aansluiting te vinden en samen op zoek te gaan naar de antwoorden die belangrijk zijn. Door samen op zoek te gaan naar wie hij werkelijk is en wat bij hem past. 

Voor het middelbaar- en voorgezet onderwijs heb ik een training ontwikkeld voor mentoren, docenten en studieloopbaanbegeleiders die één op één gesprekken voeren met studenten. De doelstelling van deze training is om mentoren te leren op welke manier ze meer diepgang aan kunnen brengen in deze gesprekken met studenten. Centraal staan de basisvaardigheden van een goed coachgesprek en bepaalde methodieken die ervoor zorgen dat studenten geprikkeld worden om echt naar zichzelf te kijken, zichzelf beter leert kennen. Hierdoor kunnen studenten (studie)keuzes maken die écht bij ze passen. Waardoor ze nu én in hun latere leven trouw kunnen blijven aan zichzelf

Coachtrajecten en trainingen voor bedrijven en scholengemeenschappen worden op maat gemaakt. Neem voor vrijblijvende informatie gerust contact op.

Let's Connect