Bewust in eigen brein

Bewust in eigen Brein is erop gericht om meer bewustwording in eigen handelen, waarden & normen, kwaliteiten & valkuilen en belemmerende & motiverende overtuigingen te creëren. De bewustwording is vaak nodig omdat ons brein vaak en veel op de automatische piloot doet en van ons overneemt. Door meer bewustwording, inzichten en ruimte te creëren voor alternatieven kun jij bepalen wat je denkt, voelt en doet. Hierbij is de connectie met het lichaam en het hart onmisbaar.

Het brein is een fantastisch orgaan waar je veel moois uit kunt halen en waar je veel mee kunt bereiken. Het menselijk brein is tot veel in staat! Helaas kan het brein ons af en toe ook in de weg zitten en ons afleiden van de richting waar we werkelijk naar toe zouden willen. Ineffectieve gedachten of overtuigingen kunnen ervoor zorgen dat we het geloof in onszelf verliezen, niet lekker in ons vel zitten of de focus leggen op zaken die ons niet verder brengen in het leven. Doordat we van jongs af aan vaak onbewust ons brein programmeren bekijken we de wereld vanuit een bepaalde filter. Ons brein werkt als een filter van hoe wij naar de wereld kijken. Met bewust in eigen Brein ga je deze “programmering” nader bekijken en onderzoeken welke gedachten, overtuigingen, waarden, normen, kwaliteiten en valkuilen werkelijk bij jou passen. Hierdoor ga je van een automatisch gegenereerde gedachtewereld naar bewust gekozen gedachten. Deze gedachten, overtuigingen en opvattingen gaan jou helpen bij het bereiken van jouw doelstellingen en zullen ervoor zorgen dat je gedrag laat zien dat past bij jou als mens.

Voor wie is bewust in eigen brein?
Voor iedereen die trouw wil blijven aan zichzelf en door middel van coaching een stap in die richting wilt zetten. Zit jij met een knelpunt, een vraag of een probleem en kun je jouw richting hierin (nog) niet bepalen? Neem dan gerust contact met mij op.

Wil jij ontdekken wie jij werkelijk bent?

Wil jij ontdekken wie jij werkelijk bent?
Neem dan gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Let's Connect